Ajankohtaista

Uudistunut Uusikirkko-Kanneljärvi 2019 -lehti ilmestynyt. Myytävänä pitäjäjuhlilla. Hinta 7 Euroa.

 

https://www.karjalanliitto.fi/karjalan-liitto/jasenyhteisot/pitajaseurat/uusikirkko-seura-ry/toiminta/ajankohtaista/uusikirkko-kanneljarvi-lehti-2019-ilmestyi.html


 


 


 

Sukutiedon täydennystä jatketaan

 Paavo Määttänen "paavo.maattanen[at]salo.salonseutu.fi" on jatkuvasti parannellut sukurekisterimme tiedostoja ja nyt on syntynyt paranneltua jälkipolvitiedostoja esi-isillemme alkaen sukukirjamme sukupolvesta 6 (sukupolvi 8 Pekka Heikinpojasta).  Tätä täydennystietoa olemme saaneet vain Pekka Heikinpojan sukuhaaroista, ja valtaosa sukuhaaroista tarvitsee vielä sekä tietojen tarkentamista, että täydentäviä tietoja.

-         Haluamme täydentää tätä aineistoa mahdollisimman hyvin.  Vain pieni osa sukuhaaroistamme on tarkistettu viimeisiinkin syntyneihin ja kuolleihin saakka. Meillä ei kuitenkaan ole mahdollista tehdä sitä muutoin kuin saamalla näistä sukuhaaroista vapaaehtoisia henkilöitä tarkistamaan ja täydentelemään omien sukuhaarojensa tiedot.   Halukkaita pyydetään ottamaan yhteyttä Paavoon, niin hän lähettää sukuhaarasi nykyisin tiedoston ja täydentelyohjeet. 

-         Ainakin 1900-luvulla syntyneistä toivomme saavamme mukaan myös tytärhaarojen kaikki jälkeläiset, koska aktiivit sukuyhteydet toimivat ainakin näin kauas.  Viimeisten sukutaulujen elossa oleville päämiehille toivomme merkittävän myös nykyisen kotikunnan (ei hänen lapsilleen, koska heistä useimmat eivät vielä ole "asettuneet paikoilleen". 

-         Tarkistettua aineistoa ei julkisteta.  Olemme valmiit pyynnöstä toimittamaan tarkistuksen jälkeen ao. sukuhaaraan kuuluville jäsenillemme oman sukuhaaransa tiedoston (alkaen kunkin tarpeen tai toivomuksen mukaisesti sukupolvesta 5-7 sukukirjaamme vastaten).  

Haluamme kerätä (skannaamme ja palautamme) vanhoja kuvia suvusta arkistoomme, erityisesti Venäjän vallan ajalta.  Teemme niistä kuva-albumin tälle kotisivustollemme.  Jokainen Hallituksen jäsen ottaa niitä vastaan.  Mielellään tekstinä mukana kuvan ottoajankohta, paikka, henkilöt ja muutakin taustatietoa.