Jäseneksi

Jäseneksi liittyminen tai jäsentietojen muuttaminen

Täyttäessäsi kohdassa Sukuseura mainitut jäsenyysehdot pääset mukaan aktiviteetteihimme ja osalliseksi laajemmista tiedostoistamme liittymällä seuraamme. Jäseneksi halutessasi ota yhteyttä sihteeriimme (Riitta Kotilainen ) tai muihin hallituksen jäseniin. 

Voit myös isommitta puheitta ilmoittaa perustietosi kirjeitse tai sähköpostilla oheisella lomakkeella. Saamasi palautteen (laskun) jälkeen maksat jäsenmaksun (vuosimaksu vuonna 2017 on 20 euroa, mutta yli 65-vuotiaat, nuoremmatkin eläkeläiset sekä alle 40-vuotiaat "nuoret" saavat 50% alennuksen), jolloin olet virallisesti jäsen

Nimi: 
Katuosoite: 
Postinumero: 
Postitoimipaikka: 
Kotipuhelin: 
Matkapuhelin: 
Sähköposti: 
Lisäkommentit: 

 

Huom. Helpoiten jäseneksi liittyminen onnistuu sivulta "Jäseneksi liittymislomake".  Kun täytät vaadittavat tiedot ja lähetät lomakkeen, jäsensihteerimme saa tiedon liittymisestä ja osaa tehdä tarvittavat tarkistukset.

Saadaksemme keskeiset henkilötietosi ja sijoittaaksemme sinut "sukumme kartastoon" jo noin 12000 nimen joukkoon pyydämme sinulta (jos itse tiedät) luettelon Määttässukuun kuuluviin esivanhempiisi saakka (erityisesti silloin kun sukunimesi ei ole Määttänen), mielellään niin, että yksi heistä löytyy sukukirjamme (tai sen täydennysosan) taulustoista. Ellet tiedä autamme sinua löytämään esivanhempiesi ketjun.    

Lähetä tiedot sihteerillemme (Riitta Kotilainen  riitta.h.kotilainengmail.com  ). Kiitos. Lähetämme myöhemmin erillisen kyselyn saadaksemme sukuhaarasi tietoja mahdollisimman paljon sähköiseen sukurekisteriimme.  Nämä tiedot voi kirjoittaa kohtaan, jossa tiedustellaan sukukirjan taulun koodia.  Kirjoita koodi, jos se on tiedossasi.

 

(Päivitetty 29.2.2016)